Kaupan Paikka -ilmoituskooste on uudistunut. Kooste on erinomainen ja edullinen tapa kertoa yrityksesi tuotteista tai palveluista!

Kaupan Paikka on tehokas ja edullinen mainospaikka

Kaupan Paikka on ilmoituskooste, joka julkaistaan näkyvällä paikalla Turun Sanomissa torstaisin. Kooste on edullinen ja tehokas tapa kertoa kuluttajlle, mitä liikkeessäsi on tällä hetkellä tarjolla!

Suosittelemme mainostajille säännöllistä näkymistä, ja haluamme rohkaista siihen säännöllisyyttä tukevalla hinnoittelulla. Mitä useammin yrityksesi ilmoittaa Kaupan Paikassa, sitä edullisempia ilmoitukset ovat. Voit tarkistaa Kaupan Paikan mediatiedot loppuvuoden superedut täältä.

Uutta Kaupan Paikassa

Olemme ideoineet ilmoituskoosteeseen syksyksi erilaisia teemoja. Teemat ovat aina ajankohtaisia, sesonkiin sopivia ja lukijoille hyödyllisiä:

– Joulun vinkit to 29.11.
– ALEn parhaat to 27.12.

Eikä tässä vielä kaikki! Kaupan Paikan ilmoittajille on nyt myös mahdollista tehdä tuotenostoja ilmoituksensa yhteyteen. Maksat ilmoituksesta vain normaalin hinnan, mutta saat kaupan päälle esitellä sivulla yhden tuotteen tai palvelun valokuvalla ja kuvatekstillä – veloituksetta!

Takaisin