Jo kolmatta kertaa järjestettävät RekryExpo-messut sekä aiheeseen liityvä teemalehti ovat tehokas keino onnistuneeseen rekrytointiin.

Rekrytointitarpeita? -tule RekryExpoon!

Turun Messukeskuksessa järjestetään jo kolmatta kertaa menestyksekäs RekryExpo-tapahtuma, joka kokoaa yhteen alueemme työnantajat ja työnhakijat. RekryExpo on yrityksille erinomainen tilaisuus paitsi työnhakijoiden kohtaamiseen ja rekrytointiin, myös työnantajamielikuvan kohentamiseen.

Turun Sanomat julkaisee aiheeseen liittyvän, alueemme työllisyysnäkymiä ja yritysten rekrytointitarpeita luotaavan RekryExpo-lehden keskiviikkona 14.11. Luvassa on tuhti tabloid-kokoinen lehti, jossa lukemista riittää pidemmäksikin aikaa.

RekryExpo-lehti julkaistaan samalla viikolla myös Salon Seudun Sanomissa sekä TS-Yhtymän paikallislehdissä – yhdessä lehdet tavoittavat 225 000 lukijaa!

Työnantajille on nyt tarjolla tehokas RekryExpo-konsepti, jossa yhdistyvät messutapahtuma ja printimainonta. Paketti sisältää sekä ständin messutapahtumassa että ilmoituksen RekryExpo-lehdessä. Pakettiratkaisuja on saatavilla useita erikokoisia erilaisiin tarpeisiin – voit tutustua niihin täältä.

Voit kysyä lisätietoja myyntipäällikkö Jesse Vainiolta, jesse.vainio@ts.fi tai 050 570 7003.

Takaisin