Sisältömarkkinointi on loistava tapa tuoda yrityksesi toimintaa esille kiinnostavalla tavalla. Tutustu TS:n sisältömarkkinointiratkaisuihin!

Sisältömarkkinointi tuo uutta puhtia mainontaan

Monet mainostajat ovat tällä hetkellä kiinnostuneita sisältömarkkinoinnista. Sisältömarkkinointi onkin mainostajalle kiinnostava ja uskottava tapa kuluttajien ja oman kohderyhmän lähestymiseen journalistisin keinoin, osana median uutissisältöä.

TS mediaperheen sisältömarkkinointiratkaisussa yrityksesi toiminnasta, uusista aluevaltauksista tai mielenkiintoisesta tarjoomasta tehdään artikkeli, joka julkaistaan valitsemassasi printin teemaliitteessä ja/tai ts.fi:n uutisvirrassa. Artikkelin sisällön voit tuottaa joko itse tai ostaa meiltä helpon avaimet käteen –paketin jolloin sisällöntuottajamme kirjoittavat artikkelin kuvineen.

ts.fi:ssä julkaistavaan artikkeliin kuuluvat myös mainospaikat, joissa voit tuoda esille esim. tuotetarjouksia. ts.fi:n artikkelissasi voit julkaista myös videosisältöä.

Lisää sisältömarkkinoinnin mahdollisuuksistamme voit lukea täältä.

Printin ja verkon sisältömarkkinoinnin yhdistelmällä saavutat laajan näkyvyyden ja tavoitat potentiaaliset asiakkaasi kiinnostavalla tavalla!

Takaisin