Turun Sanomien mediamyyjistä jo puolet on suorittanut IAB:n digimyynnin sertifikaatin! Sertifikaatti on tae digimyynnin osaamisesta.

Jesse Vainio ja Joni Suvanto ovat myös digimyynnin huippuosaajia! He suorittivat IAB:n digitaalisen mediamyynnin sertifikaatin maaliskuussa 2017.

Jesse ja Joni 2

Marjo, Pauliina ja Tiina TS mediamyynnistä suorittivat vaativan tutkinnon jo viime syksynä. IAB:n digimyynnin sertifikaatti on tae siitä, että mediamyyjällä on tarvittavat taidot tehokkaiden online-mainoskampanjoiden myymiseen.

Marjo_Pauliina_Tiina_700x400px

”Koulutus sisälsi laajan itseopiskelumateriaalin digitaalisista mainosratkaisusta ja niiden merkityksestä asiakkaille. Digimediat muuttuvat niin nopealla tahdilla, että myyjiltä vaaditaan kattavaa osaamista. Tämä IAB:n sertifikaatti on ainutlaatuinen Suomessa,” kertoo Pauliina Paakki, digimyynnin myyntipäällikkö.

”Kaksi tuntia kestänyt loppukoe sai kyllä hikikarpalot otsalle. Olimme kuitenkin valmistautuneet hyvin ja tsemppasimme toisiamme, joten saimme sen hyväksytysti suoritettua”, nauraa myyntipäällikkö Tiina Koskinen.

Myös Marjo Kontio oli tyytyvväinen koulutuksen antiin:
”IAB:n koulutus antoi minulle hyvät eväät ja uusia ideoita, kun keskustelen asiakkaiden kanssa digimainontaratkaisuista. Koulutus auttoi myös ymmärtämään digin mahdollisuuksia syvällisemmin.”

Onnittelut hienosta suorituksesta!

Takaisin