Palvelemme arkisin klo 8.30–16.30. Soita meille: 02 269 3311

Printti

Turun Sanomat on Varsinais-Suomen luetuin lehti ja perustettu 1905. Lukijoiden suhde lehteen on vahva – yli 90 % lukijoista pitää Turun Sanomia luotettavana,  arvostettuna sekä itselleen hyödyllisenä mediana. Sen mainossisällöstä pidetään ja siihen syvennytään. Turun Sanomat tarjoaa paljon vaihtoehtoja tehokkaaseen printtimainontaan.

Printti

Turun Sanomat, Teemalehdet
ja TS Kaupunki

Lataa mediakortti

Työpaikat

Tavoita työnhakijat ja vahvista yrityksesi työnantaja mielikuvaa ilmoittamalla avoimista työpaikoista Turun Sanomissa. Työpaikkailmoitukset julkaistaan Turun Sanomissa pääsääntöisesti sunnuntaisin. Lisäksi ts.fi:n kautta tavoitat lisää kiinnostuneita silmäpareja työpaikkailmoituksellesi. Ota yhteyttä Henri Kulmalaan, kun haluat apua rekrykampanjan suunnittelussa!

Extra ja Koti

Turun Sanomien välissä viikoittain ilmestyvät liitteet ovat lauantain Extra sekä asumiseen ja asuntokauppaan keskittyvä Koti sunnuntaisin. Ota yhteyttä Pirita Ahoon, kun haluat apua asunnon myynti ja/tai hankinta kampanjoissa.

Kuukauden Teemalehdet

Kerran kuukaudessa Turun Sanomien välissä ilmestyy toimituksellinen tabloidlehti eri aihealueista, jotka tarjoavat mainion mahdollisuuden tavoittaa juuri kyseisestä aiheesta kiinnostuneet lukijat.

Ilmestymispäivät löydät täältä.

Päälehden Teemasivut

Teemasivut tarjoavat mainostajalle kohdennusmahdollisuuden lehden sisällä eri aihealueista. Tiistaisin ilmestyy Hyvinvointi ja torstaisin Ruoka-sivu.

TS Kaupunki

TS Kaupunki on Turun Sanomien lisäpeittolehti, joka jaetaan viikoittain 30 000 kotiin joihin ei tule Turun Sanomia.

TS Kaupunki keskittyy paikallisiin ihmisiin, ilmiöihin ja tapahtumiin. Mainosta edullisesti raikkaassa ja viihdyttävässä lisäpeittolehdessämme!