Palvelemme arkisin klo 8.30–16.30. Soita meille: 02 269 3311

Sun lähin mainostaja

Huonekalu Pitula

Monimedialla tavoittaa

Käytämme useimmiten TS:n printissä etusivun mainontaa, lisäksi ts.fi:ssä natiiviartikkeleita ja bannereita. Mainonta on toiminut hyvin. TS:ssä printillä tavoitamme hieman erilaisen kohderyhmän kuin verkkomainonnnalla. Nämä yhdessä tukevat toisiaan ja saamme lisättyä myyntiä. 90 % asiakkaistamme tulee mainonnan perusteella myymälään. Sitä toivommekin, koska pystymme fyysisesti kertomaan ja esittelemään, mitä on tarjolla. Verkkosivujen kautta tämä ei aina ole mahdollista.

Yhteistyö Turun Sanomien kanssa toimii mutkattomasti. Kun keksii uuden idean ja haluaa mainospaikan parin päivän varoitusajalla, se useimmiten onnistuu

Susanna Pitula, Huonekalu Pitulan yrittäjä

Laadukkaita huonekaluja

Pitula tunnetaan kotimaisista huonekaluista, hyvästä ja henkilökohtaisesta palvelusta, tunnelmallisesta ja kodinomaisesta myymälästä sekä pitkäikäisistä ja laadukkaista tuotteista. Haluamme löytää asiakkaalle juuri hänelle ja hänen kotiinsa sopivan huonekalun. Mikäli sopivaa ei suoraan löydy vakiomallistosta, valmistamme sohvan tarvittaessa mittojen mukaan. Pienen, yksityisen vahvuuksia ovat muun muassa ketteryys, joustavuus ja asiakkaan henkilökohtainen palvelu avaimet käteen periaatteella. Aitoa ja rehellistä kaupankäyntiä.

Pitulan tarina alkoi 2018

Huonekalu Pitula Oy perustettiin vuoden 2018 joulukuussa. Pitula myy pääosin kotimaisia huonekaluja. Valikoimasta löytyy sohvia, sänkyjä ja nojatuoleja sekä ruokailuryhmiä. Perinteisessä kivijalkamyymälässä Turun keskustassa, panostamme hyvään, asiantuntevaan ja henkilökohtaiseen palveluun.

Myymälän lisäksi toimii verkkokauppa tietyille tuotteille

Kosken Leipomo

Etusivun mainontamme toimi

Käytämme Turun Sanomissa enimmäkseen etusivun mainontaa – välillä myös eri teemalehtiä. Mainonta on tehonnut hyvin. Tutkitusti etusivun mainoksemme huomasi yli 100 000 lukijaa ja 40 %:lle tuli vesi kielelle ja he harkitsivat munkkiostoksille lähtöä.

Yhteistyö Turun Sanomien kanssa on sujunut hyvin. Myyjällä on ollut toimivia ehdotuksia ja mainonta on saatu sopimaan omiin tarpeisiimme hienosti. Keväällä koronan alkaessa mainonta oli, voisi jopa sanoa, meidän toimintamme pelastus.

Rauno Ruoho ja Seela Merivuori, Kosken Leipomon yrittäjäpariskunta

Herkkuja jo vuodesta 1918!

Olemme yli sata vuotta toiminut perinteikäs turkulainen leipomo. Puutarhakadulla toimimme edelleen samalla paikalla kuin sata vuotta sitten, mutta myymälä/kahviloita on nykyään Turun seudulla enemmänkin. Leivomme päivittäin tuotteet käsin, ja myymme vain tuoreita tuotteita. Eniten lukumääräisesti menee munkkeja. Laajaan valikoimamme kuuluu munkkien lisäksi muun muassa ruokaleipää, täytettyjä leipiä ja patonkeja, kakkuja, pullia, wienereitä ja pitkoja. Meidät tunnetaan erityisesti perinteisistä tuotteistamme kuten juureen leivotusta ruisleivästä. Nykyään myös vegaaniset munkkimme ovat suosittuja. Tuotteet myymme pääasiassa suoraan omissa toimipisteissämme, mutta toimitamme myös yrityksiin suurempia määriä esimerkiksi täytettyjä sämpylöitä.

Toimipisteitä lisää

Meillä on tällä hetkellä kuusi toimipistettä ja noin 40 henkilöä. Työntekijöiden määrä nousi viime vuonna, kun avasimme kahvilat Länsiykköseen ja Skanssin kauppakeskukseen. Skanssin myymälä-kahvila on auki joka päivä. Lisäksi Puutarhakadun ja Itäisen Pitkäkadun myymälät palvelevat myös lauantaisin. Kosken Leipomossa on nyt töissä myös päätoimisia opiskelijoita, joita aiemmin ei ollut käytännössä yhtään. Osa leipureistamme on töissä myös lauantaisin ja sunnuntaisin, jotta tuoreita tuotteita on saatavilla viikon jokaisena päivänä.